Istoria Brand-ului

Reperele importante din istoria Benjamin Moore

Compania «Benjamin Moore & Co» produce vopsea de calitate încă din 1883. Atunci tînărul Benjamim Moore, recent imigrat din Irlanda, a început afacerea lui cu fratele său William într-o clădire mică în Brooklyn, New York.
Frații au început să producă sub numele Calsom Finish - acoperiri pentru pereți și tavane. Nimic nou, revoluționar în acest produs nu a fost, în timp ce multe companii produc produse similare. Cu toate acestea, la șase luni de la lansare, a devenit clar faptul că consumatorii preferă produsele «Benjamin Moore & Co.».
Și după trei luni, a inceput extinderea producției. Chiar în primul an de activitate, compania a inregistrat un profit. Incă din primii ani ai existenței sale, compania s-a impus ca un producător de vopsele și lacuri de înaltă calitate.
În secolul următor, compania a început crearea produselor noi, inclusiv vopsele lavabile și cu efecft mat, fără plumb și vopsele pe bază de latex.
Creșterea a continuat, si acum, mai mult de peste 100 de ani «Benjamin Moore & Co» și mai multe generații de angajați ai companiei depun toate eforturile pentru a menține reputația de lider în producția de vopsele.
Astăzi «Benjamin Moore & Co» - are peste 22 de fabrici in Statele Unite ale Americii, Canada, Noua Zeelandă, Grecia, si este și cel mai mare centru de cercetare din lume pentru studiul și dezvoltarea de noi vopseluri de calitate inalta.
Un principiu la fel de important pentru «Benjamin Moore & Co» de care compania este ghidată în activitatea sa - este calitatea.

Compania «Benjamin Moore & Co» a folosit întotdeauna în propria producție componentele de înaltă calitate. Confirmare a calității înalte este faptul că alte companii producătoare de vopsea cumpără componente și produse semi-fabricate pentru producția lor de la «Benjamin Moore & Co».

În plus, toate produsele sunt supuse unor teste științifice riguroase. Această companie implică mai mult de 150 de chimiști, ingineri, tehnologi, care dezvoltă și testează produsele.
Pe scurt, compania «Benjamin Moore & Co» timp de mai mulți ani este ghidat de propriile standarde care vizează puritatea ecologică a produselor, iar aceste standarde sunt în general, mai stricte decit cele oficiale.

«Benjamin Moore & Co» continuă să producă produse de calitate, promovînd siguranța produselor și conformitatea cu standardele de mediu.
1883

Moore Brothers este înființată în Brooklyn, NewYork, cu un singur produs, Preparat CalsomFinish Moore,” și un angajament de a vinde vopselele sale prin distribuitori independenți.
1892

Muresco® oferă un nou nivel de fiabilitate și ușurință în aplicare și devine una dintre cele mai populare vopsele gatamixate de pe piață, disponibilă în culori și nuanțe care pot fi alese.
1907

Benjamin Moore Paints angajează primul chimist și stabilește departamentul de cercetare.
1930

Jucat de o serie de actrițe, caracterul Betty Moore oferă sfaturi de decorare prietenoase la radio din anii 1930 până la 1960.
1957

Este introdus Paint Regal® Wall Satin® Latex de interior. Piața de decorare crește, iar consumatorii folosesc această vopsea ușor de aplicat, pe bază de apă cu latex.
1972

Este lansată Regal® Aqua Velvet®vopsea bazată pe latex. Aceasta oferă un finisaj asemănător cu coaja de ou combinat cu o rezistența intensă la curățare. Pentru prima dată în industrie.
1976

În comemorarea Bicentenarului Statelor Unite și în colaborare cu National Park Service (NPS)Benjamin Moore creează colecția culorilor istorice, o interpretare de culori din arhivele SEN și a locurilor cu însemnătate istorică.
1982

Sistemul de potrivire al culorilor Moore’s®Computer este introdus pentru prima dată în industrie. Comercianții cu amănuntul Benjamin Moore pot potrivi acum orice probă de culoare. Alegerea culorii nu mai este limitată la jetoane.
2000

Benjamin Moore & Co se alătură familiei de companii Berkshire Hathaway.
2002

Benjamin Moore & Co se angajează într-o inițiativă majoră de dezvoltare de retail. Programul Signature Store, conceput pentru a crea o experiență de shopping de clasă mondială, este lansat.
2003

Benjamin Moore & Co se angajează într-o inițiativă majoră de dezvoltare de retail. Este lansat programul Signature Store, conceput pentru a crea o experiență de shopping de clasă mondială.
2005

Ia naștere Benajmin Moore România din dorința managerului companiei de a introduce pe piață produsele superioare Benjamin Moore.
2015

Benjamin Moore lansează gama de vopseluri de lux Aura în România.
2017

Ia naștere Benajmin Moore Moldova din dorința managerului companiei de a introduce pe piață produsele superioare Benjamin Moore.

Contacte

B.M. PREMIUM SRL

R. Moldova, Mun. Chișinău,
str. Armeneasca 35, MD 2012

GSM 079 21 31 31

Office@benjaminmoore.md

Benjamin Moore Moldova

Produse ecologice fără plumb și mercur!